Våran miljö och återvinnings fråga har uppmärksammats tidigare. Det finns massor av andra bloggar om miljö och människor kämpar verkligen med dessa frågor och vill göra en förändring. Miljö frågan är väldigt stor i dagens samhälle. Och detta tycker vi är väldigt bra då det är väldigt viktigt. Miljö frågan kan man i princip hitta överallt. På internet, ute på stan osv.
 
Återvinnings frågan är något mindre och lite svårare att hitta. Det finns inte så mycket information och publicitet om återvining vilket vi tycker är ganska tråkigt. Återviningen är en stor del av miljön.
 
Uppmäksamheten till miljö har resulterat till att människor är mer miljömedvetna och tänker på sina handlingar ur ett miljö perspektiv. Samma sak med återvining.
 
 
 
 

1 kommentarer

Göran Wiklund

17 Mar 2015 15:23

Fantastiskt uppdrag ni fått från er lärare - att förändra världen. Det är ju helt nödvändigt att de som nu går i skolan börjar förstå hur miljöfrågorna hänger ihop och vad man kan göra åt dem.
Tips: När ni skriver om återvinning kanske ni också ska komma in på återanvändning som ju också gör att vi förbrukar mindre naturresurser, dvs inte alltid köper nytt. Kolla det som kallas cirkulär ekonomi.
Lycka till med er fina blogg!

Svar: Hej Göran! Ja, vi tycker också att det var ett mycket bra initiativ av våran skola! Tack så mycket för tipset. Vi ska verkligen försöka ta till oss det. Super bra! Ha det bäst Göran Mvh. Emilia, Sanna & Vendela
mendelolfskarnpakt.blogg.se

Kommentera

Publiceras ej